کد خبر 284496
۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱

میزان مصرف روزانه مازوت نیروگاه‌ها اعلام شد

میزان مصرف روزانه مازوت نیروگاه‌ها اعلام شد

میزان مصرف روزانه مازوت نیروگاه‌ها اعلام شد

به گزارش‌حیات، ناصر اسکندری، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی در واکنش به انتشار محتوای خبری در برخی رسانه ها و فضای مجازی مبنی بر «افزایش ۱۳۸ درصدی مازوت‌سوزی در نیروگاه‌های کشور در آذر ماه سال جاری و جهش مصرف مازوت نیروگاه‌ها از ۳۷ میلیون لیتر در روز به ۸۸ میلیون لیتر»، اظهار داشت: از ۱۴۹ نیروگاه کشور فقط ۱۴ نیروگاه امکان استفاده از سوخت مازوت را دارند که البته همه این نیروگاه‌ها به صورت همزمان از مازوت اسفاده نمی‌کنند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر درصورت استفاده تمامی ۱۴ نیروگاه کشور از مازوت به صورت همزمان میزان سوخت مازوت آنها حداکثر به ۴۰ میلیون لیتر در روز خواهد رسید، درحالی که این میزان درحال حاضر کمتر از ۳۰ میلیون لیتر و حدود ۲۸ میلیون لیتر است.

اسکندری اظهار داشت: نیروگاه‌ها انگیزه‌ای برای مصرف مازوت ندارند و در صورت محدودیت در تامین گاز به اجبار از مازوت استفاده می‌کنند که بخشی از این مازوت نیز مازوت کم سولفور است.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی تاکید کرد: امیدواریم تا شرکت پالایش و پخش وزارت نفت در تامین مازوت کم سولفور استمرار لازم را داشته باشند، تا از این طریق میزان تولید آلاینده از طریق نیروگاه های مازوت سوز کشور در حداقل ممکن باقی بماند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha